Årets kokk 2021 har fått sitt EVI-kjøkken

Filip August Bendi, som ble kåret til Årets kokk i 2021 og skal representere Norge i Bocuse d’Or, har fått sitt drømmekjøkken.

Årets kokk 2021, Filip August Bendi

Gjennom vår designkompetanse, og Filips spisskompetanse som konkurransekokk har vi utviklet et helt unikt kjøkken.Løsningene er effektive og funksjonelle, samtidig som form, materialer og designelementer skaper en vakker ramme rundt både matlaging og sosiale sammenkomster.

Med EVI kjøkken kan du være stolt av å ha et norsk kjøkken som er utviklet sammen med kokker, som endelig tar hjemmekjøkkenet til samme nivå som et profesjonelt kjøkken.
Filip August Bendi

Designprosessen

Det som var viktig for Filip da han skulle i gang med å tegne nytt kjøkken hos oss, var å skape gode arbeidssoner, smarte oppbevaringsløsninger og godt arbeidslys. Han var opptatt av at kjøkken og stue skulle henge godt sammen, og skap et sosialt samlingspunkt i hjemmet.

Få designet ditt eget EVI-kjøkken. Book et designmøte her.

Renee Ranvig, industri designer og Katinka von der Lippe, leder for produktutvikling og design i EVI, har designet kjøkkenet til Filip. Katinka har jobbet tett med Filip i flere år, og hadde gode ideer for hva som ville passe i hjemmet til Filip og dekke behovene kokken har.

Gjennom vår designkompetanse og Filips spisskompetanse som konkurransekokk har vi utviklet et helt unikt kjøkken.
Katinka von der Lippe, leder for design og produktutvikling i EVI.

Filip sitt EVI-kjøkken har buede skap og uttrekksløsninger av høy kvalitet og med optimale lagringsløsninger. Vi har designet møbler i stedet for å tenke kjøkkenmoduler, fordi både vi og Filip er opptatt av at kjøkkenet er hjertet i hjemmet og det stedet vi tilbringer aller mest tid med familie og venner. Filip sitt kjøkken består derfor både av skjenker, vitrineskap, en åpen kjøkkenøy med smarte funksjoner, og et frittstående veggmøbel med hvitevarer og nisje for vask.

Interessert i å få ditt eget EVI-kjøkken? Ta kontakt her.

Materialvalg

Filip har et bredt og variert utvalg av møbler fra EVI. Han har en nisje i hvit ask, med høyskap, overskap og underskap. Det er også montert glasshyller og lys i nisjen, for ekstra oppbevaring og godt arbeidslys. Backsplashen i nisjen er i eik, som hentes opp i de resterende møblene han har valgt, som skaper kontraster, men også en rød tråd i hjemmet. Filip har en kjøkkenøy i eik, og de avrundede hjørnene skaper et fint samlingspunkt midt på kjøkkenet - slik at Filip kan kokkelere og være sosial på samme tid.

Filip har et vegghengt vitrineskap over spiseplassen, som er et flott skap med god plass til kokkens vinglass-samling. I tillegg har han to nisjer i eik, der den ene er plassert på kjøkkenet. Dette skapet har hyller, som passer perfekt som en kaffe- og barstasjon i den sosiale sonen. I tillegg har han en tilsvarende nisje plassert i stuen, for å skape en helhet mellom kjøkken og stue. Denne nisjen har skuffer og hjørneskap som skaper godt med oppbevaringsplass.

Samarbeidspartnere

Valget på benkeplate falt på Silestone Snowy Ibiza fra vår partner Cosentino, et svært lekkert Quooker Fusion messing blandebatteri og han har gått for hvitevarer fra Gaggenau. Alle håndtakene er Furnipart Edge Straight i børstet messing. Disse tilvalgene i kombinasjon med møblene fra EVI, skaper et eksklusivt, tidløst, nordisk og praktisk kjøkken, som han vil ha glede av i mange år fremover.

Les mer om våre samarbeidspartnere her

Følg oss på Instagram