3 minutter

Bærekraft leder veien

EVI skal bidra til et mer bærekraftig liv i hjemmet og en mer bærekraftig fremtid.

Bærekraftig kjøkken

Kraftig reduksjon av matsvinn


Ved hjelp av smarte løsninger og teknologi, ønsker vi å bidra til mindre matsvinn og enklere resirkulering. Vi skal bevisstgjøre deg om hvor mye mat du faktisk kaster. Vi tror på at bevisstgjøring av hvor mye mat som kastes hver uke, kan bidra til å endre vaner. Vaner som å sjekke hva man har før handleturen, handle inn riktige mengder, beregne riktige mengder når vi lager mat og bruke opp den maten vi har i kjøleskapet.

Interessert i å få ditt eget EVI-kjøkken? Ta kontakt her.

Praktiske og gode oppbevaringsløsninger


Vi er opptatt av praktiske løsninger som gjør løser hverdagsoppgaver. Derfor har vi utviklet smarte oppbevaringsløsninger for resirkulering, pant og spesialavfall. Vi tror på at gode systemer og løsninger kan effektivisere oppgaver og gjøre det lettere å leve mer bærekraftig.

Inspirasjonsbilde

Effektiv, norsk produksjon med Industri 4.0 og robotisert håndverk


For oss har det vært naturlig å velge et produksjonssted i Norge. I tillegg er vi selvfølgelig opptatt av at bærekraft og miljø er like viktig for våre partnere, som det er for oss. Alle våre kjøkken blir derfor produsert hos Haugstad Møbel AS på Jæren. Haugstad er en bærekraftig møbelfabrikk som har fokus på samfunnsbygging og sirkulærøkonomi. De har en returordning for alle møbler de produserer, slik at brukte møbler kan få et nytt liv. Klikk her for å lese mer om Haugstad.

Våre digitalt integrerte systemer og den helautomatiserte møbelproduksjonen hos Haugstad, gir meget høy kvalitet, konsistens og effektivitet i produksjonen. Våre møbeldesign og Industri 4.0 produksjon reduserer avfallsmengden, forlenger levetiden og er klargjort for gjenbruk.

Materialvalg


For oss er det svært viktig at alt vi produserer skal ha lang levetid. Vi har brukt mye tid på riktig materialvalg. Våre kjøkken skal være funksjonelle og tåle å bli godt brukt, samtidig som vi skal velge riktige og bærekraftige materialer.

Vil du høre mer om hvordan du kan få et bærekraftig EVI-kjøkken? Ta kontakt med oss her.

Instagram