Ditt liv setter rammene

Kjøkkenet må i større grad tilpasses dagens bruk og dine behov.

Human centric kitchen

Når det «moderne» kjøkkenet ble utviklet for husmødre på 50-tallet, var det mest sett på som en arbeidssone for matlaging. I dagens samfunn er kjøkkenet for mange blitt hjemmets viktigste rom. Her gjøres det lekser, det drikkes vin med venner, bestilles ferietur, gjennomføres familieråd og søndagsmiddager. Det er latter og krangler. Livet leves, ofte i en åpen stue-kjøkken-løsning.

Inspirasjonsbilde

Så når kjøkkenet har gått fra å være et lukket rom til en åpen løsning, mener vi også at det burde legge noen føringer på designet. Leder for design i EVI, Katinka von der Lippe, visste allerede fra start at hun ikke ønsket å lage skuffer og skap, men vakre og bærekraftige møbelløsninger. Kjøkkenmøblene kommer i flere nivåer, sånn at de sømløst kan kombineres med lavere soner som sofa og lenestoler. De buede hjørnene er ikke bare pene å se på, men også barnevennlige. Den frittstående møblene gjør at du ikke trenger å fore eller sette opp blindpanel.

Dine behov styrer hvordan kjøkkenet skal bli designet og ikke motsatt


Vår designfilosofi gjennomsyrer også hvordan vi hjelper deg å planlegge ditt kjøkken. Når du møter en av våre interiørarkitekter så er de like interessert i hvordan du ønsker å leve, som av rommets planløsning. Deretter starter vi dialogen på hvordan vi kan løse både den daglige kjøkkenbruken og skape samspill mellom kjøkken og stue for mer kvalitetstid i hjemmet.

Vil du få ditt eget EVI-kjøkken? Ta kontakt her.

Vår kombinasjon av fysiske og digitalt integrerte verktøy er der for å hjelpe deg, ved å forenkle og effektivisere praktiske oppgaver. Målet er å kunne automatisere repetetive oppgaver, sånn at du får mer tid til det du har lyst til.

Instagram