Endelig kan flere få EVI-kjøkken

Vi har åpnet for å ta imot kjøkkenkunder og du kan nå booke designmøte med en av våre dyktige interiørarkitekter, som vil ta imot deg på vårt hovedkontor i Wergelandsveien 21 i Oslo.

Endelig kan flere få EVI-kjøkken

For å booke møte med en interiørarkitekt, klikker du på "book et designmøte" under. Vi vil kontakte deg fortløpende for å høre litt mer om ditt prosjekt og avtale møtetidspunkt. Deretter finner vi en interiørarkitekt som passer til ditt prosjekt og veien mot ditt nye kjøkken er i gang.

Book et designmøte her

Frognerveien

Et hvert kjøkken starter med et designmøte

Kjøkkenet er for de fleste, det viktigste rommet i hjemmet og en stor avgjørelse, og for oss er det viktig at vi forstår deg og dine behov. Utover møter vil all vår dialog foregå på vår digitale plattform, som du vil få tilgang til når første møte er booket. Målet med den digitale løsningen, er å gjøre prosessen litt enklere for deg.Her oppretter du en egen bruker, slik at du hele veien har oversikt over stegene i prosessen, se designskisser og du kan når som helst sende en melding til din interiørarkitekt.

Før første møte ønsker vi at du setter av litt tid til forberedelser i den digitale plattformen. Det er viktig at vi får informasjon om din livsstil, husholdning, interiørstil og ditt prosjekt, slik at vi kan stille godt forberedt til designmøte.

Hos oss vil du møte en av våre kompetente interiørarkitekter, som vil være tilgjengelige for deg gjennom hele reisen. I møte vil vi vise deg bilder av de ulike løsningene og materialprøver, slik at du får et godt inntrykk av vårt unike design og materialer. Vi har satt sammen et svært kompetent team av interiørarkitekter, og vi har stor tro på at våre fageksperter har de gode forutsetningene til å skape de beste løsningene tilpasset deg og din livssituasjon.

Hos EVI skal det å planlegge nytt kjøkken være en inspirerende og hyggelig opplevelse. I EVI er vi brennende opptatt av å skape løsninger som er tilpasset deg og ditt liv, selv sier vi at vi skaper “rom for livet”. Nå i startfasen tar vi kun inn et begrenset antall kunder, så hvis du ønsker kjøkken fra oss anbefaler vi å ta kontakt så fort som mulig.

Din reise starter her, book designmøte med oss i dag

Frognerveien_2
Frognerveien_3

Følg oss på Instagram