1. minutt

Faktisk smart teknologi

Et smart kjøkken er ikke veldig smart hvis ikke du opplever en reell forbedring i hverdagen.

Smartkjøkken

Et smart kjøkken er ikke veldig smart hvis ikke du opplever en reell forbedring i hverdagen. Derfor kommer alle våre kjøkken med en ferdig integrert sensorteknologi som hele tiden lærer om hvordan du bruker ditt kjøkken. Hvis du aldri åpner resirkuleringsskuffen, kan du få et forslag om hvordan du enkelt kan omorganisere for å optimalisere flyten på kjøkkenet.

Interessert i å få ditt eget EVI-kjøkken? Book et designmøte her.

Vi går aldri lei av å skape digitale løsninger som gjør livet ditt enklere, billigere og mer bærekraftig. Derfor fortsetter du å være en verdsatt EVI-kunde lenge etter at kjøkkenet har blitt montert. Den digitale delen av kjøkkenet kommer stadig til å bli oppdatert og utviklet, akkurat som deg og dine behov.

I tillegg til integrerte fysisk-digitale løsninger vil ditt kjøkken også komme med en skybasert digital assistent som gjør kjøkkenhverdagen enklere og mer bærekraftig. Assistenten vil fungere som en hub i hjemmet - hvor vi samler alt fra dine hvitevarer (sett på kaffemaskinen kl 07:00 takk), familiekalenderen (oj stemmer… Olina har fotballkamp i kveld) til innkjøp av matvarer (ingen fredag uten taco?).

Det skal være automagisk


Vår tilnærming til digitale løsninger er å bruke det beste av hva som allerede er utviklet, sy dem sammen og bygge egne løsninger og nye funksjoner der vi finner hull. Dette er selvfølgelig ikke noe du trenger å tenke på, for deg skal det bare fungere. Du skal ikke trenge å gjøre noe, bare oppleve fordelene av et digitalt integrert kjøkken.

Følg oss på Instagram