Samarbeidspartnere

For å kunne skape det beste kjøkkenet, samarbeider vi også med de beste kjøkkenutstyrsleverandørene i bransjen. Du kan lese mer om noen av våre partnere her.

Les mer
Samarbeidspartnere

Cosentino

Cosentino er verdens største benkeplateprodusent og er et familieeid, spansk selskap som produserer og distribuerer innovative overflater for design og arkitektur. De er et innovativt selskap med meget høy-kvalitets og bærekraftige produkter og produksjon. Cosentino er vår partner innen benkeplater og leverer teknologisk avanserte overflater om gjør det mulig å skape vakre og funksjonelle kjøkken.

Cosentino

Filip August Bendi

Filip August Bendi, ble i 2021 kåret til Årets kokk og skal representere Norge i Bocuse d’Or, og har en rolle som produktutvikler i EVI. Profesjonelle kokker har mer kunnskap enn de fleste av oss om optimal bruk av råvarer, reduksjon av avfall og gode fysiske løsninger på kjøkkenet.

Sammen med Filip har vi grundig gjennomgått arbeidsstasjonene og plassering av utstyr på kjøkkenet. Vi har utviklet blant annet bedre avfallsløsninger og gode oppbevaringsløsninger. Vi deler også Filips kunnskap om hvordan du kan utnytte deg av råvarene, gjennom vår digitale plattform.

Filip August Bendi

Gaggenau 

Gaggenau er en tysk produsent av eksklusive hvitevarer som imponerer med sitt håndverk, design, høy kvalitet og ytelse i tillegg til innovative digitale løsninger. Det tyske selskapet har mer enn 330 års erfaring, og har revolusjonerende produkter i stilrent design. Gaggenau produserer skreddersydde løsninger, godt håndverk og høy presisjon i hver minste detalj. Hvitevarene fra Gaggenau produseres i kvalitets-materialer, som for eksempel rustfritt stål, glass og aluminium.

Gaggenau 

SINTEF

I samarbeid med SINTEF har vi et spennende forskningsprosjekt for å digitalisere og utvikle produksjonsmetoder og skape en digital plattform for hele kjøkkenets levetid. Vi skal skape en bærekraftig og effektiv produksjon av møbler og ha en digital tvilling som vil følge kjøkkenet gjennom den daglige bruken av kjøkkenet og åpne for tilbud av produkter og tjenester i kjøkkenet. Sammen skal vi bistå til å digitalisere infrastrukturen i bransjen og øke fokus på miljø i alle ledd av produksjonen.

SINTEF

Disruptive Technologies

Disruptive Technologies er et norsk tech-selskap som utvikler prisvinnende trådløse sensorer og IoT infrastruktur. De små, robuste sensorene brukes i dag i en rekke bransjer med ulike funksjoner. Sammen med Disruptive Technologies bruker vi i EVI, sensorer i skap og skuffer for å optimalisere bruk og lagring på kjøkkenet.

Disruptive Technologies

QiSpace

QiSpace er et norsk prop-tech selskap, som ved hjelp av teknologi forbedrer oppussing- og byggeprosesser for både utbyggere, leverandører og kunder. Ved bruk av en web-basert 3D-løsning, skaper QiSpace en digital tvilling av boligbygg inkludert visualisering av prosjekter i 3D og kundeportal for bruk gjennom boligens levetid. Løsningen blir i dag brukt av blant annet eiendomsutviklere, slik at kunder kan få en visualisering av sitt fremtidige hjem.

QiSpace